Bicicleta-prietenul ideal

0
514

 

Eram intr-o zi, acasa si ma plictiseam nu va spun cum(de numa, numa). Imi incepusem stilul sanatos, mancam relativ destul de bine, dar ceva lipsea din mersul lin al vietii mele. Imi lipsea activitatea. Ma simteam mereu obosita, dar nu de la munca ci pur si simplu “lenea” isi facuse loc in organismul meu si nu mai functionam bine.

M-am gandit ca trebuie o schimbare, dar ce schimbare? Imi era destul sa merg sa-mi aduc apa si ma lua somnul, deci ma culcam. Duceam o viata sedentara, fara nici o sclipire in ea. Rezultatele stilului meu sanatos incetau sa mai dea roade si mi-am dat seama de ce, iar acea zi a fost momentul in care m-am dus in camera bunicului si am rascolit pozele. Imi este dor de el mereu. Nu fac nici o legatura cu religia, credinta, am eu motivul meu pentru care cred ca acesta e un semn de la el, ceea ce fac acum. Poze, zambete, natura, chipuri frumoase. Dar printre ultimele poze am gasit ceva foarte interesant: bunul si bunica mea pe bicicleta intr-un parc. Presupun ca era parc, tare bine aratau. Din acea zi merg zilnic(cel putin aproximativ) cu bicicleta.

Ma simt din nou vie, desi este un efort destul de ridicat, mereu incerc sa imi dobor recordul. Acesta este doar un exemplu de sport pe care puteti sa-l practicati. Este bun si pentru slabit, dar si pentru mentinerea unei vieti sanatoase.

Mancarea sanatoasa trebuie impletita cu sportul, acesta rezulta STILUL DE VIATA SANATOS. Fara una din ele nu se poate, se completeaza mereu. Desi, intr-adevar, este foarte obositor ca zilnic, sau cand se poate, sa mai faci un efort in plus, dar devine o obisnuita si chiar o placere. Eu mergand cu bicicleta am intalnit-o pe Zara si pe stapanul ei, dar asta e alta poveste.

Deci, sustin sportul, practicati-l si faceti-va si prieteni. Fiti oameni activi!

Un articol de Eva David

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here