Despre tine…

0
583

Furi zambete cu milioane de kilometri pe ora. Da! Furi zambete ireale, pentru ca fericirea nu este doar o stare de bine. Fericirea este acel moment in care sufletul iti vibreaza, iti danseaza si zambeste. Zambetul vizibil prin trasaturile fetei, zambetul care iti lumineaza fata, este cel care vrei sa-l lase sa se vada.

Tu…construiesti castele de nisip, cu arhitecturi nemaiintalnite si le lasi sa se darame o data cu prima adiere a vantului. Tu esti un artist, te joci cu cuvintele, le aranjezi in diverse structuri verbale creand capcane sufletesti. Tu pictezi realitatea in culorile sufletului meu, doar pentru a edita mai tarziu imaginea ca vraja sa se rupa. Tu stii incantatii si aduci odata cu prezenta ta stari diverse, care ma fac sa nu imi pese de urmari. Tu esti un regizor care isi observa opera de la departare, aplaudand actorii care au reusit sa iti urmeze indicatiile.

Tu vrei sa fii „tu”, cel pe care il cunosti, cel pe care il stii, caruia ii cunosti starile si sentimentele. Dar cand luminile reflectoarelor se sting si cand cortina se trage, ramai singur cu gandurile tale. Tu te simti depasit si incepi sa dai semnale luminoase ca si cum ai avea nevoie de o raza de soare, care sa-ti incalzeasca visele, sa-ti lumineze sperantele si sa te imbratiseze tandru pana cand toate problemele se vor contopi intr-un ideal.

Tu….ai nevoie sa-ti faci sufletul sa zambeasca pentru ca el sa apara si pe fata ta, dar vei reusi atunci cand iti vei permite sa te cunosti si sa iti accepti dorintele. Tu ai nevoie de vise implinite. Invata sa visezi pentru ca intr-o zi visele iti vor deveni realitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here