Din toata inima – Mary Balogh

0
622

Am o noua pasiune, ma infrupt in colectia de carti romantice ori de cate ori am timp si ma aflu pe raionul respectiv. Este aproape imposibil sa nu plec cu una, doua carti romantice.

Asa mi s-a intamplat si cu “Din toata inima”. Am ales-o datorita titlului sugestiv, eram tare curioasa ce se poate intampla din toata inima, si am aflat in scurt timp.

Cum doar in filme si in romane se poate intampla, este relatata povestea de dragoste ce se infiripa intre doi buni prieteni.

Geraint Penderyn, fiul nelegitim al contelui de Wyvern si frumoasa Marged Evans, fiica reverendului Llwyd. Intre cei doi exista o legatura puternica inca din frageda adolescenta, dar odata ce Geraint este recunoscut de catre rudele sale si este nevoit sa plece la Londra, aceasta se rupe. Geraint nu mai vrea sa stie nimic de satul in care a avut atat de mult de suferit si le ordona tuturor sa nu ii vorbeasca despre acest subiect sau sa ii dea scrisorile aduse din aceasta regiune. Aceasta situatie s-a petrecut timp de 10 ani, timp in care Marged s-a casatorit si si-a pierdut sotul. Marged il invinuieste acum pe Geraint de moartea sotului sau, care a fost prins practicand braconajul pe domeniul noului conte de Wyvern si deportat, astfel isi pierde viata.

Dupa 10 ani Geraint Penderyn se intoarce in sat, dar nu se este acceptat de locuitorii acestuia. Ei nu il agreeaza deoarece platesc taxe prea mari si il fac pe el responsabil de acest lucru. Lupta lui Geraint este una crancena, isi risca propria viata pentru a-si arata nevinovatia, pentru a-si proteja oamenii din sat, dar si pentru a o recupera pe Marged.

Restul romanului si celalalt fir narativ, va las pe voi sa il descoperiti in cazul in care v-am convins sa cititi acest roman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here