Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Termeni generali

Revistacunoaste.ro este un site in limba romana cu termenii de utilizare enumerate mai jos. Acesti termeni se refera la intregul continut al acestui portal web.

Prezenta dumneavoastra pe acest site reprezinta faptul ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate aici.

Este interzisa copierea si publicarea continutului articolelor publicate pe acest site, fara acordul autorului.

Responsabilitatea site-ului

www.revistacunoaste.ro NU isi asuma responsabilitatea si nu garanteaza pentru continutul articolelor publicate pe acest site de catre partenerii sais au de catre utilizatorii site-ului. Echipa noastra incearca sa va puna la dispozitie date concrete si face tot posibilul sa remedieze eventualele greseli, erori sau omisiuni imediat ce acestea ne-au fost sesizate.

Redactorii site-ului www.revistacunoaste.ro sunt responsabili in fata legii pentru legalitatea continutului articolelor publicate sub semnatura proprie pe site-ul mai sus mentionat. De asemenea, nu ne facem responsabili de continutul postarilor utilizatorilor site-ului

Toate articolele redactorilor sunt stocate pe adresa de e-mail a redactiei.

Stergerea si administrarea continutului

Ne rezervam dreptul de a modifica sau sterge orice informatii furnizate de catre utilizatori sau redactori, daca acestea incalca protejarea drepturilor, a intereselor sau a imaginii site-ului www.revistacunoaste.ro

Modificarea termenilor si a conditiilor

www.revistacunoaste.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile mentionate mai sus, fara a notifica utilizatorii site-ului.