Tu stiai?

0
449

Tu…ştiai? Eu nu, dar am aflat!

Când vine vorba de documetare, asimilare de informaţii, de citit….aproape de fiecare data am avut o ezitare. Ciudat e că îmi place întotdeauna să aflu lucruri noi şi…le-am interpretat in stilul propriu, un pic ironic si mai mult amuzant, aşa ca azi o să vă povestesc şi vouă cum că omul este singurul animal care…este capabil să traseze o linie dreapta, ok..asta daca nu stă prost cu vederea sau nu a consumat niţel alcool, mă gandesc eu.

Ce mai avem noi…cei care gândim, oamenii, unic în afară de amprentă este limba! Nu există două la fel, asta să fie clar!

Ciudat mi se pare că cei mici…bebeluşii, aşa mici şi drăgălaşi cum sunt ei..au mai multe oase decât noi, adulţii!!! La început avem 350 apoi în timpul creşterii unele oase se unesc şi…rămânem cu 206.

Bărbaţii…despre ei este bine ştiut că dacă vom avea vreodată nevoie de repopularea planetei, în 6 luni se rezolvă, asta pentru că testiculele unui barbat produc 10 milioane de spermatozoizi in fiecare zi.

Şi pentru că sunt răcită, cu dureri de cap, moleşeală…asta nu înseamnă că nu sunt şi rapidă! Strănutul meu atinge 160 de kilometri pe oră! Să nu mai zic că nici toate telefonale din lume nu produc mai multe impulsuri electrice decât creierul!

 

Un articol de: Mădălina Iorga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here